Súhlasím

Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií TU.

Šlágr TV – plánovaný koniec vysielania na pôvodnej pozícii
24.08.2015
Šlágr TV – plánovaný koniec vysielania na pôvodnej pozícii

Upozorňujeme zákazníkov, že 31. 10. 2016 dôjde k ukončeniu vysielania programu Šlágr TV na súčasnej pozícii.
 

Šlágr TV už od leta 2016 vysiela zároveň na novej pozícii s nižšie uvedenými parametrami pre naladenie, o čom zákazníkov Skylinku informujeme prostredníctvom webu aj ostatných materiálov už od júna 2016. Šlágr TV je v programovej ponuke Skylinku súčasťou balíčka Digital a problém s jeho príjmom by mohol vzniknúť zákazníkom, ktorí používajú zastaraný typ satelitného prijímača.

Ako postupovať:

  • Zákazníkom, ktorí používajú zastaraný satelitný prijímač, ktorý nevie prijímať HD programy odporúčame, aby si čo najskôr kúpili nový HD satelitný prijímač s označením Skylink READY, a to v niektorej z predajní satelitnej techniky alebo prostredníctvom špeciálnej ponuky Skylinku.
  • Zákazníci, ktorí používajú HD satelitný prijímač vybavený funkciou automatického ladenia a usporiadania programov (FastScan), čo sú prakticky všetky prijímače s označením Skylink READY, nemusia nič riešiť – všetky zmeny sa vykonajú automaticky.
  • Zákazníci používajúci HD satelitný prijímač, ktorý však nie je vybavený funkciou FastScan, si program naladiť sami manuálne. Pri ladení odporúčame postupovať podľa návodu na obsluhu daného satelitného prijímača. V prípade, že už tento návod nemajú, môžu použiť buď Všeobecný návod pre naladenie alebo využiť služby niektorého z partnerov Skylinku. Pri ladení je potrebné zadať správne parametre pre naladenie (viď nižšie).

Ako spoznáte, či je váš satelitný prijímač HD?

Technické parametre pre naladenie programu Šlágr TV:

Satelit: Astra 23,5°E
Kmitočet: 12 363 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
Symbolová rýchlosť: 29 500 kS/s
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: ON

 

PR M7 Group S.A.

NAPÍŠTE KOMENTÁR

Napíšte komentár ako hosť

Zaregistrujte sa a ušetríte!

Prijímať e-maily od Noby - EL, špeciálne ponuky a mimoriadne ponuky produktov