Súhlasím

Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií TU.

Archív už aj na DIGI SLOVAKIA + nové programy
18.11.2019
Archív už aj na DIGI SLOVAKIA + nové programy

TV archív je konečne tu!


V pondelok 18.11.2019 spúšťame službu TV Archív, ktorá bude k dispozícii na satelitných boxoch aj mobilných zariadeniach.

Každý zákazník DIGI SLOVAKIA, ktorý si aktivuje archív na STB ​​​​​​​(mesačný poplatok 1,90 Eur s DPH), dostane k nemu aj novú aplikáciu DIGI GO (bude v nej zapracovaný archív a pribudne 10 slovenských/českých kanálov). 

Zhrnutie:
1) Mesačný poplatok: 1,90 Eur s DPH (všetky STB v domácnosti + 2 externé zariadenia (tablety), takže spolu až na 6 zariadeniach.
2) Funguje iba na STB (PVR aj nonPVR), nefunguje na CAM ani CATV !
3) Je potrebné internetové pripojenie s minimálnou rýchlosťou 3MB/s cez LAN kábel, alebo WIFI adaptér ktorý sa predáva v DIGI Slovakia a Sortec za 10 Eur s DPH (jednorazovo) a bude zaslaný kuriérom.
4) Aktiváciu služby Archív budete mat zapracovanú vo vašom systéme pri novej zmluve. Mobilnú časť DIGI GO je treba aktivovať cez eKonto DIGI, ktoré má k dispozícii každý zákazník (môže si aktivovať aj existujúci zákazník).

Nové TV programy

DIGI pripravila ďalšie prekvapenie pre svojich zákazníkov. Od 15.11.2019 pridáva ďalšie 2 televízne programy, ktoré potešia veľkých aj malých divákov satelitnej televízie. Na svoje si prídu fanúšikovia dokumentov televíznym programom DocuBox, najmenších poteší program Nicktoons. Obidva programy sú dostupné v balíku Premium.

V pondelok 18.11.2019 pribudne ďalšia stanica Comedy House, ktorá bude dostupná už v balíku Štandard.

DIGI so zlepšovaním ponúkaného obsahu nekončí a pripravuje aj ďalšie stanice ako Filmbox Premium a do športovej zbierky pribudne program ARENA SPORT.

Komentáre (1)

  • Avatar
    Ján Majer
    09 jan 2022 /

    chcem zrušiť aktiváciu TV archív.ako mám postupovať

NAPÍŠTE KOMENTÁR

Napíšte komentár ako hosť

Zaregistrujte sa a ušetríte!

Prijímať e-maily od Noby - EL, špeciálne ponuky a mimoriadne ponuky produktov