Súhlasím

Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií TU.

TV Prima na Slovensku končí
02.02.2017
TV Prima na Slovensku končí

Veľké vypínanie českých staníc na Slovensku sa reálne realizuje a v týchto dňoch prechádza do ďalšej fázy, keď podľa televízie Prima vypnú jej hlavný kanál všetci veľkí operátori najneskôr do pondelka.

"Do konca týždňa bude Prima vypnutá na väčšine platforiem. Posledný veľký operátor - Slovak Telekom, pristúpi k vypnutiu najneskôr z nedele na pondelok," uviedol Martin Cepek, Business Development Director FTV Prima, pre DSL.sk v stredu podvečer.

Vypínanie významných českých kanálov v ponukách veľkých slovenských operátorov začalo minulý utorok 24. januára, keď kanál Prima vyradil Skylink. Ako sme informovali v utorok, Skylink vypol stanicu po uistení televízie, že ju vypnú všetci.

Podľa pôvodného avíza mala byť vypnutá už so spustením vysielania nového okliešteného kanálu pre Slovensko Prima Plus, ku ktorému prišlo 23. januára. Operátori Primu ale zrejme chcú reálne vypnúť až po tom, ako zaradia Prima Plus.

"Všetko prebieha v zmysle dohôd s jednotlivými operátormi a odchýlky v rádoch dní sú spôsobené len technickými riešeniami jednotlivých operátorov. Tak ako zároveň avizovali aj viacerí operátori, k samotnému zaradeniu nového kanálu Prima Plus prichádza postupne od 23. januára, no niektorí k nemu pristúpia od 1. februára, prípadne podľa svojich technických možností," uviedol v utorok Cepek pre DSL.sk.

Pochybnosti ale vyvolal včera Slovak Telekom, ktorý u služby Digi pridal do ponuky Primu Plus ale Primu podľa dostupných informácií nevyradil.

Prima ale aktuálne avizuje, že Slovak Telekom u svojich služieb vypne Primu najneskôr v noci na pondelok. UPC a satelitná služba freeSAT pristúpili k vyradeniu už včera, Antik mal Primu vypnúť v noci na dnes, Orange tak spraví počas víkendu.

Ostatní členovia asociácií SAKT a APKT kanál podľa televízie už vypli alebo ho vypnú najneskôr počas víkendu.

Širšiemu kontextu vypínania českých staníc na Slovensku sme sa detailne venovali v tomto článku.

Zdroj : http://dsl.sk/article.php?article=19369

Komentáre (1)

  • Avatar
    Palo
    23 feb 2023 /

    To je zavist Markizy a Jojky, z úspechu tv Prima. Hanba

NAPÍŠTE KOMENTÁR

Napíšte komentár ako hosť

Zaregistrujte sa a ušetríte!

Prijímať e-maily od Noby - EL, špeciálne ponuky a mimoriadne ponuky produktov