Súhlasím

Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií TU.

AntikSAT- Nová aktualizácia Cryptoboxu 28.03.2018
28.03.2018
AntikSAT- Nová aktualizácia Cryptoboxu 28.03.2018

Dovoľujeme si Vás informovať o dostupnosti novej aktualizácie set-top boxu AB Cryptobox 700HD. Aktualizácia prináša opravu chybného náhodného zobrazovania „Kódovaný kanál“ počas sledovania TV, ktorá skvalitní využívanie AntikSAT satelitnej televízie.

  • Oprava náhodného zobrazovania „Kódovaný kanál“ streamu počas sledovania TV

Cez USB

     1. UPD balík (V1.10.18893) si stiahnite na USB kľúč/disk zo stránky                                                                     http://www.antiksat.sk/aktualizacie#aktualizacie
     2. USB kľúč/disk s UPD balíkom pripojte k STB.
     3. V MENU/Nastavenie/ nájdete položku „USB aktualizácia“
     4. Po zvolení tejto položky sa otvorí obsah USB kľúča/disku, kde bude potrebné nájsť tento UPD                           balíček a zvoliť ho výberom cez tlačidlo OK.
     5. Následne už len postupujete podľa pokynov uvedených na obrazovke.
     6. Po ukončení aktualizácie sa môže/nemusí stať, že STB ostane v režime „BOOT“. Ak sa tak stane, stačí len           STB vypnúť tlačidlo ON/OFF na zadnej strane STB alebo odpojiť a pripojiť z el. siete.

Cez FTP

    1. Stlačte tlačidlo Menu na diaľkovom ovládači od set-top boxu
    2. Vojdite do nastavení
    3. Kliknite na Aktualizácia siete priamo z Antik FTP servra (ftp.antik.sk)

Cez OTA

O dostupnosti OTA UPD balíka a nasledujúcich OTA UPD vás bude automaticky informovať sám STB, a to vždy po jeho zapnutí z Hlbokého spánku respektíve po jeho reštarte. 

*OTA (Over The Air) - UPD dostupný cez družicu. Aktualizácia set-top boxu prebehne automaticky bez nutnosti sťahovania UPD balíka z internetu a následného inštalovania do set-to boxu. Detekcia dostupnosti OTA UPD na družici je možná prostredníctvom set-top boxu s min. verziou SW 1.09 (1.09.18776) a vyššou.

  • Ak sa potvrdí ÁNO, začne proces sťahovania UPD z družice a jeho inštalácia.
  • Tl. „vpravo“ na DO sa dá prepnúť na možnosť „Nie“ a po potvrdení tejto možnosti, sa UPD balík nestiahne a okno sa vypne.
  • Zároveň po zobudení STB z Hlbokého spánku alebo po reštarte STB sa toto okno znova zobrazí - set-top box bude vyžadovať aktualizáciu.
  • Ďalším stlačením tl. na DO „vpravo“ sa ponúkne možnosť  „Vypnúť auto OTA“, kedy po jej potvrdení už box nikdy nebude detekovať a informovať o dostupnosti nového OTA UPD balíka.
  • Túto možnosť aktívne NEODPORÚČAJTE!!!
  • Možnosť opätovného upozorňovania na dostupnosť OTA UPD balíka je možné obnoviť v nastaveniach STB, presnejšie: MENU/Inštalácia/OTA aktualizácia/Auto OTA aktualizácia – zvoliť možnosť „Zap“

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na čísle 0650 777 650.

Váš tím AntikSAT

NAPÍŠTE KOMENTÁR

Napíšte komentár ako hosť

Zaregistrujte sa a ušetríte!

Prijímať e-maily od Noby - EL, špeciálne ponuky a mimoriadne ponuky produktov